Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Cherry KC 6000 Slim. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
0
+1
Jojakim 12 februari 2019 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Net toetsenbord gelijkend op concept en kwaliteit van Apple. Voor deze prijs érg tevreden... maar laat ze bij een nieuwe versie nog even uitklap-pootjes toevoegen.

Pluspunten

  • Nette kwaliteit
  • Prima lay-out en extra functietoetsen
  • Super prijs/kwaliteit!

Minpunten

  • Er vlakke positie, niet verstelbaar
  • Media pause was handig geweest

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
phiep 26 januari 2019 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Heel fijn toetsenbord! Werk met een Dell KB216, deze Cherry is de extra 15 euro dubbel en dwars waard. Het toetsenbord voelt degelijk aan, ziet er strak uit. Voor mijzelf typen (geen type diploma) als ook mijn vrouw (300 aanslagen per minuut) typt dit toetsenbord heel fijn.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • typt fijn
  • degelijk
  • Stil

Minpunten

  • kan niet omhoog gezet worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

loudelouNewbie 12 juli 2021 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Jaar geleden aangeschaft. Licht en strak toetsenbord. Na 7-8 maanden begonnen de eerste letters te haperen. Moest de 't' hard indrukken. Morste wat water, 1/4 glas. Omgedraaid en schoongeblazen. Echter niet meer te herstellen. Helft van de toetsen werkt niet meer, moeten weggooien.

Pluspunten

  • klein
  • lichte toetsaanslag
  • stil

Minpunten

  • geen voetjes
  • aanslag wordt minder in de tijd
  • kan niks hebben, duurzaamheid

Eindoordeel

Score: 2
NoobishPro 15 november 2020 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Het begon goed, maar na relatief korte tijd begonnen toetsen niet meer te registreren en was de opdruk weggesleten. Toetsenbord met een erg korte levensduur dus. Daarnaast maar max 3 toetsen tegelijk met trage registratie. Onderkant ligt gevoelsmatig hoger dan bovenkant.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
  • Simplistisch

Minpunten

  • Letters snel weg
  • Korte levensduur
  • Geen 3 toetsen tegelijk
  • Toetsenregistratie niet geweldig
  • Gevoelsmatig trage toetsenregistratie

Eindoordeel

Score: 2
el_mariachi76 24 juli 2020 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Ik gebruik 'm voor development werk en hij tikt hiervoor zeer lekker weg. Mooi, stil, goede feedback en travel voor scissor switches. Het kunststof materiaal is zeer robuust, persoonlijk heb dat liever dan metaal / alu. Rubber voetjes aangeschaft bij conrad (artikel 401542) en die eronder geplakt, werkt ook prima.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Zelf voetjes aanschaffen

Eindoordeel

Score: 5
sneeperG5 25 februari 2020 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Dit toetsenbord 1.5j geleden gekocht voor op het werk. Prettig toetsenbord met een korte aanslag en platte toetsen. Dit toetsenbord word actief gebruikt en vertoont nog geen noemenswaardige slijtage. Er zijn twee varianten in omloop (verschil in enter toets). Zorg dat je de EU versie hebt en niet de US.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prettige toetsaanslag
  • Vrij stil tijdens het typen
  • Zeer plat (en dun)

Minpunten

  • Niet verstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
JanekS 28 augustus 2019 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Absolute afrader. Na een klein jaar afgeschreven doordat de Windows toets blijft hangen (zonder dat de toets daadwerkelijk ingedrukt is). Ook slijt de opdruk van de toetsen snel en blijft het een gemis dat er geen verstelbare pootjes onder de plank zitten

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit frame
  • Prettige toetsaanslag

Minpunten

  • Snel slijtende toetsopdruk
  • Knoppen binnen no-time kapot
  • Ontbreken verstelbare pootjes

Eindoordeel

Score: 2
gimbal 17 december 2018 Product gekocht

Cherry KC 6000 Slim (Qwerty US) Zwart

Fijne toetsaanslag goed voor typen en zal vermoed ik ook goed dienst doen voor gaming. Stil, stevig en neemt niet veel ruimte in beslag. Toetsen zijn heel sterk met een fijne vorm, een echte ramplank. Let wel op de platte enter toets, dat vereist gewenning om hem goed te raken.

Pluspunten

  • muisstille lichte toetsaanslag
  • prijs
  • stevig en slanke bouw

Minpunten

  • platte enter toets makkelijk te missen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cherry KC 6000 Slim?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee