Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
m.van.kan 5 januari 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR Zilver, Blauw (Bruin leder)

Leuke smartwatch met een geweldig design maar ook enkele functionele nadelen.

Pluspunten

  • Design
  • Draagcomfort
  • Wear OS 2.0

Minpunten

  • Batterijduur mag beter
  • GPS niet nauwkeurig / valt weg
  • Hartslagmeter matig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 5

+1
AutomaterNewbie 27 augustus 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR RVS (RVS)

Een top product met een schitterend design. Product presteert in alle zaken goed, en heeft maar één tekortkoming.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteiten
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

0
oldostofjas 15 november 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR Zilver, Blauw (Bruin leder)

Fantastisch design en Wear OS is ook fijn. Alleen de ingebouwde GPS is dramatisch.

Pluspunten

  • Design als een chique horloge
  • Wear OS
  • Beschikbare apps

Minpunten

  • Interne GPS ontvanger

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

jasper latourNewbie 9 september 2020 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR Zwart (Zwart rubber)

Zeker een fijn horloge, ziet er erg mooi uit. De knopjes zijn volledig zelf in te stellen wat erg fijn is. Met de nieuwe update is de batterij duur een stuk beter geworden waardoor je er gemakkelijk 24 mee vooruit kan

Pluspunten

  • mooi design
  • fijne interface

Minpunten

  • niet veel keuze face

Eindoordeel

Score: 4
ikloon 25 november 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR Zilver (Zilver)

Was altijd al een fan van de Fossil horloges en nu werd het tijd voor mijn eerste smartwatch. Scherm reageert snel. Wear OS werkt goed. Verschillende instelopties ook prima en je bent snel gewend aan de werking van de interface. Met een langere accuduur zou dit een uitstekend horloge zijn.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp en materiaal
  • Wear OS

Minpunten

  • Accuduur
  • Bandje op maat maken is gedoe

Eindoordeel

Score: 4
IsmailTR 8 mei 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR RVS (RVS)

Strak design met een mooi OLED scherm. Helaas valt accuduur tegen

Pluspunten

  • Mooi design
  • OLED scherm
  • Comfortabel (Voelt zwaar aan wat ik persoonlijk beter vind)

Minpunten

  • Batterijduur (Met nauwelijks gestures aan gaat de batterij net een hele dag mee)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 5
Triaxlium 8 januari 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR Zilver (Bruin leder)

Mooie smartwacht waar het zijn van een horloge vooraan staat. Wear OS by Google werkt goed en snel en wordt steeds beter. Veel leuke standaard watchfaces van Fossil die goed bij het uiterlijk van het horloge passen. De bandjes zijn inwisselbaar en het klokje voelt stevig aan. Zeer goed product.

Pluspunten

  • Design
  • Wear OS by Google
  • Inwisselbare bandjes
  • Volledig rond scherm

Minpunten

  • Gevoeligheid Knoppen

Eindoordeel

Score: 4
AtomicWing 7 januari 2019 Product gekocht

Fossil Q Explorist HR RVS (RVS)

Dit horloge is van een afstand niet anders dan een normaal horloge. Het OLED scherm is prachtig, always-on doet wat het moet doen. Het is niet primair bedoeld als een fitness horloge; daarvoor is het te zwaar met de RVS band.

Pluspunten

  • Hoge bouwkwaliteit
  • OLED scherm
  • WearOS 2.0 (2.2)
  • Batterijduur na goede afstelling functies

Minpunten

  • Beschikbaarheid screenprotectors
  • Oplaadkabel luistert nauw qua plaatsing
  • RVS band afstellen altijd een klusje
  • Batterijduur met alle gestures aan

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fossil Q Explorist HR?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee