Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
WDHBGS 5 januari 2012

Samsung C3050 Wit

Pluspunten

  • Performance
  • Loopt zelden vast
  • Kan wel tegen een flinke val
  • Bereik goed bij bellen
  • Mooi scherm
  • Bluetooth
  • Bluetooth chat
  • Handige aansluitpoorten
  • Java
  • Lange accuduur
  • MicroSD-kaartjes makkelijk verwisselen
  • Ideaal voor sommige ouderen

Minpunten

  • Matig bereik
  • Slechte belkwaliteit
  • Raar beeld vanuit hoek
  • Zeer slechte camerakwaliteit
  • Geen irda
  • Moet overdwars worden gehouden met de camera

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 2
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 2
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Anoniem: 321771Newbie 15 oktober 2009

Samsung C3050 Zwart

Pluspunten

  • Het product voelt erg stevig aan. De slide is erg soliede gemonteerd. Het beeldscherm is duidelijk en helder en bestendiglaagje. Je hebt daadwerkelijk een telefoon in je handen, weet ik had een N81!

Minpunten

  • ER is een optie, aangepast menu.. wel daar doe ik werkelijk waar niks mee! dit omdat de menu opties sowieso al onder handbereik zijn en er geen reden is het aangepaste menu te gebruiken. Zonder dat ik het wil, ben je wel 1 toets kwijt aan het aangepaste menu

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

MatsComp 20 oktober 2012

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 1
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
John Stopman 4 april 2012

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 1
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Jape 18 juni 2011

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
triplecore 16 januari 2011

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 278072Newbie 27 april 2010

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Jonwel 22 februari 2010

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 327873Newbie 22 januari 2010

Samsung C3050 Zwart

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung C3050?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee