Website zit redelijk in elkaar. Niet heel erg indrukwekkend maar wel functioneel. Mag wat mij betreft een beetje aangekleed worden. Je webshop is je virtuele etalage. Het moet uitnodigen om te winkelen. Bij LCS is het aan de kale kant en oogt her en der wat provisorisch.
Reden om LCS te kiezen was omdat er geen andere webshops waren die betreffende product (Intel Pentium 4, 2GHz, socket 478) konden leveren.
Webshop geeft duidelijk aan "Indien op werkdag vóór 16:30 besteld en product op voorraad -> Product volgende werkdag in huis".
Artikel op Dinsdag 5 Juni rond de middag besteld. Was volgens de webshop op voorraad. Zou dus Woensdag aan moeten komen. Kreeg direct een betaalbevestiging (iDeal) maar geen Track&Trace.
Woensdag thuis gebleven, geen post. Donderdag ook niks. Heb toen Donderdagavond een e-mail gestuurd naar LCS, kreeg Vrijdag een bericht dat ze achter lagen met verzenden en dat het direct verstuurd zou worden. Ook kreeg ik toen pas mijn Track&Trace nummer.
Pakketje werd uiteindelijk Zaterdag aangeboden; uiteraard was ik toen niet thuis. Maar goed, daar kan LCS niks aan doen, vandaar dat ik bij leverdatum ook "9 Juni 2012" heb aangegeven terwijl ik het vandaag (11 Juni) in ontvangst heb genomen.
Uiteindelijk heeft het dus 4 werkdagen geduurd voordat het artikel hier was. In mijn ogen veel te lang. Bovendien had LCS mij gewoon direct moeten informeren over het feit dat ze achter lagen met de zendingen. Kleine moeite dat even in de betaalbevestiging erbij te zetten.
Dan had ik tenminste niet 3 dagen voor Jan (met de korte achternaam-) zitten wachten op mijn pakketje.
Het was overigens wel erg goed verpakt. Beetje té overdreven (CPU container in ESD-zakje, luchtbel-zak met extra grote lap luchtbel-folie er omheen. Had gewoon in een plat doosje met wat bubbelfolie door de brievenbus gepast.