Foto Mignon

Via een vriend van mij werd ik op Foto Mignon gewezen, vanwege de scherpe prijzen en goede service. Ik heb hier mijn Panasonic DMC GF3 kit besteld en die was bij Foto Mignon het goedkoopst en ook werkelijk op voorraad. Duidelijke website met een goede update van je bestelstatus. Nadat ik had besteld op maandagochtend werd ik in de loop van de dag gebeld met de vraag of ik ook interesse had in een tas en een sd card. Door mijn enthousiasme over deze fantastische camera was ik dat helemaal vergeten erbij te bestellen. De zeer correcte en professionele medewerker met een prettige telefoonstem, wist mij een voordeelpakket aan te bieden. Uiteraard heb ik dit erbij besteld. Alles eenvoudig via Ideal betaald!

De verzending zou 1 tot 3 dagen duren. De volgende dag had mijn mooie Panasonic camera al in huis.
Helemaal goed. Keurig en stevig verpakt, met een nette adressering. Ook een controlezegel erop, duidelijk geen dozenschuivers.Compleet geleverd met een track en trace tracking systeem, waar ik geen gebruik van heb gemaakt.

Ik had een 8 gb sd card bij mijn voordeelpakket besteld, maar ik wilde achteraf toch liever een 16 gb sd card omdat ik eind mei op vakantie ga. Even een mailtje gestuurd en het was geen probleem om deze te ruilen. Snel opgelost! Aangezien ik deze week in Amsterdam was, heb ik het geheugenkaartje in de winkel geruild. Meteen even kennis gemaakt met het verkoopteam, erg leuke enthousiaste mensen. Ik heb in de winkel meteen een kado voor vaderdag gekocht, een mooie Samsung compact camera. Ik zal iedereen naar deze website/winkel sturen! Heren, bedankt.

Scorekaart voor Foto Mignon