Media Homeservice

avatar van dcl!
dcl! Karma 32,4K

Nette site, complete informatie een aardig overzichtelijk. De informatie die ik zocht klopte en was behoorlijk. Bestellen ging gemakkelijk, betalen via iDeal ook.
Meteen een bevestiging per mail. Ik had 's avonds besteld (donderdag) en verwachtte dus vrijdag wel een verzendbericht, maar dat bleef uit... Kreeg in de loop van de week erna keurig mail dat door een logistieke fout de order te laat in behandeling was genomen, met excuus. Keurig afgehandeld en een foutje kan gebeuren.

Vervolgens werd ik snel opeenvolgend op de hoogte gehouden van gereed maken, verzenden etc.

De door mij bestelde Humax zat, met zijn eigen doos, in een andere flink grotere doos goed en stevig verpakt. Het geheel werd in zeer nette staat (ben tegenwoordig wel gewend aan pakjes waarop een paard gelopen lijkt te hebben) afgeleverd, alles compleet en prima in orde.
Bovendien was deze bezorgdienst ook nog eens al om 10 uur 's morgens aan de deur, lekker vroeg.
Er kon gebruik gemaakt worden van track&trace en daardoor zag ik om 10 uur al dat het pakket reeds was afgegeven.

Aftersales niet nodig gehad, het apparaat blijkt prima te werken.

Scorekaart voor Media Homeservice

Webshop Keurmerk