Niets op aan te merken. Ik zocht al een tijdje rond voor een Cintiq 24HD wacom tablet te kopen, maar op de officiële site van wacom stonden deze nooit in stock. Tablet4u heeft echter een goede stockvoorraad die ze blijkbaar geregeld bijvullen. En, de producten staan hier zelfs goedkoper aangeprijsd dan op de officiële Wacom site.
Hun website is keurig en er staat veel nuttige informatie op. Je kan gemakkelijk naar hun aanbod kijken zonder verloren te raken op de website. Ook met mail antwoorden ze snel en heel vriendelijk.
Ik zou iedereen aanraden om hier zijn wacom producten aan te schaffen, niet alleen omdat ze net wat goedkopere prijs aanbieden dan de officiële website, maar vooral om hun klantvriendelijkheid. (zie aftersales)
Ik woon in België en de locatie van de winkel is in Nederland, en gezien het artikel zo groot was moest dit op een pallet geleverd worden. Ondanks dit alles was het artikel toch tijdig geleverd, en het was zeer goed ingepakt. Als het pakket verzonden was had ik enkele keren gemaild voor een update waar het zich bevond, en kreeg altijd vriendelijk antwoord, alhoewel een pallet-zending minder goed te volgen is. Het was echter wel eens opgestuurd naar een verkeerde tussenstop, maar daar lag de fout bij GLS.
KlantenserviceDe pen waarmee ik het apparaat moet besturen werkte niet naar behoren. Nadat ik verscheidene oplossingen heb uitgeprobeerd had ik dan maar contact opgenomen met de leverancier. Deze stuurde, nadat het probleem was vastgesteld, meteen een nieuwe pen (t.w.v. €100) op naar mijn adres, en als ik deze ontvangen had mocht ik de defecte pen terugsturen en werden de kosten voor het opsturen terugbetaald met overschrijving. Een super garantie. Hier was ik écht van onder de indruk. Vooral als het om dure artikelen gaat kan je niet voorzichtig genoeg zijn waar je ze besteld, ben blij dat ik bij Tablet4u ben terecht gekomen.