LCS Automation

Zoek je een betaalbare moederbord, bij LCS Automation moet je zijn. Op de site / tweakers staan wel een aantal moederborden, maar hij heeft er nog meer. Dus zeker in het geval van vervanging oud of kapot moederbord, even contact opnemen, dan krijg je advies op maat.
Mijn bord was trouwens een uit bulk voorraad. Dat betekent: geen mooie doos (gewoon karton), geen software (dus zelf downloaden/installeren). Omdat het in feite om de hardware gaat is dat (voor mij) geen probleem, maar dat je wel even realiseren.

Snel (24 uur). Prima levering. In goede orde ontvangen.

Aftersales met een hoofdletter. Na bestelling nam leverancier contact op, om te checken of het erg is dat shield niet bij moederbord bijgesloten zit (gezien het om bulkvoorraad gaat). En checkt of mijn oude cpu wel op het nieuwe moederbord past. En geeft aan dat hij eventueel een ander bord heeft liggen waarvan shield wel past en zelfde chipset heeft als oude moederbord. Voordeel zelfde chipset: pc hoeft niet opnieuw geïnstalleerd te worden. Was net wat ik nodig had (voorkwam een hoop gedoe voor mij).
En zoals iemand voor mij al aangaf: antwoord op email is binnen 5 min. Dat is service.

Scorekaart voor LCS Automation