LCS Automation

Informatie op de website klopt niet. Er staat duidelijk op bij het product wat ik heb aangeschaf (Videocard GAINWARD BLISS 7300GS / 256Mb) dat het een retail product is. Bleek bulk te zijn (althans dat was het excuus).

De kaart zelf was krom. Deze was niet in de computer te plaatsen. Nadat ik deze voorzichtig recht had gebogen en de kaart had aangesloten ging de pc gewoon aan. Het beeld was echter zeer slecht en de kaart bleek ook gewoon kapot te zijn.

De kaart zat niet in de nieuwe doos maar in een oud moederbord verpakking. Er zaten geen toebehoren bij die je normaal zou verwachten bij een nieuw product. Geen cd-rom, boekje/handleiding o.i.d. Er slechte zaak. Als ik een nieuw product bestel verwacht ik ook een NIEUW product, dit leek gewoon een 2de hands product te zijn.

Verpakking was fatsoenlijk ingepakt. Wat dan ook meteen het enige plus punt was. Alles wel geopend en zag er gebruikt uit.

Web-winkel reageerde snel op emails. (vandaar niet zeer slecht), Ondanks dat er voor al mijn opmerkingen excuses opgegeven werden waar ik niets mee kon, kreeg ik wel binnen 3 dagen een vervangende kaart. Deze leek ook gewoon WEER 2de hands te zijn. Deze was verpakt in een beschadigde doos, zaten duidelijk gebruikers sporen op. Aangezien de kaart ditmaal wel gewoon werkte heb ik het er maar bij laten zitten.

Scorekaart voor LCS Automation