Intertoys

Op 3 november Call of Duty MW3 Elite Edition voor de PS3 gepreordered, release datum 8-11-2011. Komen ze op 7-11-2011 om 16:55 aanzetten met een mailtje dat ze hem niet kunnen leveren. Wat een naaistreek. De klantenservice gaat om 17:00 dicht dus dat kan geen toeval zijn maar pure opzet. Bovendien hadden ze dit best eerder kunnen melden, aangezien andere leden op het forum berichtten dat ze een verzendbevestiging afgelopen Zaterdag hebben ontvangen. Dus waarom komen ze er nu pas mee aanzetten, nu vrijwel alle shops de Hardened Editie niet meer kunnen leveren!?

Intertoys denkt het probleem op te kunnen lossen door gewoon de normale versie door je strot heen te duwen het verschil terug te betalen, maar zo werkt het niet. Als ik de normale versie had gewild, had ik die wel in eerste instantie gekocht!

Voor mij nooit meer Intertoys als het op pre-orders aankomt. Wat een incompetente bende faalhazen daar. Als je niet eens een stock order limit/voorraad limiet op je webshop kunt plaatsen, dan moet je je echt achter de oren krabben als winkelketen, want zelfs de meest basale webshopsoftware beschikt daarover. Je weet hoeveel producten je binnenkrijgt en dus ook hoeveel je er kunt verkopen.

Bedankt voor niks, ofja voor een grote teleurstelling!

Scorekaart voor Intertoys