Intosurround

Deze importeur van XTZ (voert ook andere merken) is de enige van België en Nederland en aangezien ik serieuze audio voor een leuke prijs zocht hier belandt.

Website is overzichtelijk, navigeren gaat makkelijk via het menu aan de linkerzijde. Reviews van diverse producten zijn ook op de website te vinden.

Het is mogelijk om na afspraak langs te gaan om producten te bekijken/beluisteren. Dit heb ik uiteraard ook gedaan. De 99.26's monitoren beluisterd en direct besteld in combinatie met stands en bekabeling. Deze heb ik later opgehaald, lag netjes voor me klaar met daarbij uitleg van Marc Vertommen hoe alles te monteren en aan te sluiten.

Een erg hartelijke zaak waar een hoop mogelijk is en de service van hoge kwaliteit, ik vind nog steeds dat dit wel degelijk bijdraagt aan het uiteindelijke resultaat van de koop. Hier kunnen andere zaken/winkels een voorbeeld aan nemen!

Eerste bestelling zelf opgehaald, een half jaar later een XTZ geïntegreerde versterker besteld (demo model) op vrijdag middag. Deze keer wel gekozen voor verzending wegens tijdgebrek om hem op te halen, Marc bood aan de versterker gratis te verzenden (helemaal top!).

Direct betaald met Ideal, daarop kreeg ik een mailtje dat de versterker maandag op de post zou gaan omdat Marc liever niet had dat hij 2 dagen op het depot van UPS zou staan. Kon ik me prima in vinden en de maandag erop ook een mailtje van UPS dat de bestelling klaar stond voor verzenden.

Dinsdag om half 1 stond de koerier met versterker netjes ingepakt op een vorkwieldingetje (pakketje van 26KG) voor de deur! Netjes ingepakt in dubbele doos met foam!

Werkt als een zonnetje!

Met vragen kon ik zonder problemen bij IntoSurround terecht. Alles wordt snel beantwoord via de mail, telefonisch ook makkelijk bereikbaar, in tegenstelling tot veel andere webshops tegenwoordig.

Al met al zeer tevreden en voor eventuele uitbreidingen is dit de eerste shop waar ik langs ga!

Scorekaart voor Intosurround