BIj Coolsound had ik een LED televisie besteld.
De order werd te laat geverd. Op zich geen probleem.
Ben netjes gebeld en gemaild door Coolsound. De levering kwam op vrijdag 8 juli binnen bij Coolsound.
De order werd verzonden naar Kuiter bezorgdienst. Ik had op de site van Kuiter gelezen dat er dagelijks wordt bezorgd in Den Haag. Ik had op Ma 11 en Di 12 juli verlof van het werk genomen. Op maandag had ik Kuiter gebeld. Ik had gevraagd of er op Ma of Di bezorgt kon worden. Dit ging niet lukken volgens de medewerker.Het zou op woensdag worden bezorgd. Maar de medewerker wilde aan de chauffeur vragen of er dinsdag bezorgt kon worden. We hadden niets meer gehoord van Kuiter. Op dinsdag werd er niets bezorgd. Volgens de trackinglist op internet stond de levering voor woensdag 13 juli gepland. Woensdag werd er ook niets bezorgd. Op donderdag 14 juli had ik geprobeerd Kuiter telefonisch te bellen. Dit mocht niet lukken op het vaste nummer. Via de GSM van Kuiter kreeg ik een medewerker aan de lijn. Ik heb de levering zelf maar afgehaald te Woudenberg. Bij het afhalen werden geen bezorgkosten verrekent door Kuiter. Al met al vond ik het geen prettige manier van zaken doen. Nu ik dit weet zou ik geen tweede bestelling meer doen.