Netwerkkabel.eu

Site is overzichtelijk met voldoende correcte informatie. Per mail direct bevestiging van de bestelling ontvangen. Ik had geen account aangemaakt en dan is het volgen van de bestelling niet mogelijk.

Alles stond op voorraad dus ik had verwacht dat het gelijk verzonden zou worden, helaas was dit niet het geval. Op mailtjes kreeg ik geen reactie, en per telefoon nam er niemand op. Pas na een week (toen ik die dag weer enkele malen had gebeld zonder gehoor te krijgen) werd er teruggebeld.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd me verteld dat 1 onderdeel niet op voorraad was, maar dat dit wel in een andere kleur geleverd kon worden. Hierna is de order snel verzonden.

Al met al was mijn ervaring behoorlijk negatief over de communicatie, maar alles is toch netjes opgelost, vandaar dat ik toch voldoende geef als beoordeling.

Verzending verstuurt met DPD, kreeg hiervan netjes een Tracking nummer. Pakket was netjes verpakt in een stevige doos. Het pakket was opgevuld met papier om te zorgen dat de spullen goed op hun plaats bleven in de doos.

Scorekaart voor Netwerkkabel.eu