Na wat vergelijken en zoeken bij Chear uitgekomen om de Archos 101 tablet aan te schaffen. De prijs was wat lager dan andere webshops en voor een paar euro meer leverde ze een 8gib geheugenkaartje erbij. Omdat deze op dat moment niet voorradig was heb ik de klantenservice benaderd of hun een idee hadden wanneer deze weer op voorraad hadden, Deze werd binnen een dag beantwoord. Gelukkig voor mij hadden ze deze tablet al voor deze datum weer op voorraad en besteld. De website is zeer duidelijk en het zoeken is ook gemakkelijk, het grootste voordeel vind ik dat als ze een product niet op voorraad hebben je deze ook niet zal terug vinden op de site.
VerzendingHet pakje werd netjes geleverd en kon de status van verzending netjes volgen door het gestuurde track&trace nummer. Wat mij wel tegenviel was de wijze van verpakken, de Archos werd enkel in bruin pakpapier verzonden dus zonder enige bescherming. Het pakket was verder wel onbeschadigd aangekomen enkel heb ikzelf altijd liever dat het verpakt is in een extra doos met wat bescherming erbij.