Eleshop

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik hier mijn bestelling gedaan heb, maar ik zie net dat de winkel inmiddels toegevoegd is (stond eerst nog niet in de pricewatch). Ik was zelf in eerste instantie een beetje voorzichtig omdat er nog geen shopreviews waren voor deze winkel, maar dat bleek nergens voor nodig. Vandaar even een korte review.

Ik heb hier een Maha Powerex C9000 icm 2x4 Imedion 2400mAh AA batterijen (scherpe aanbieding) en 4 Imedion AAA batterijen gekocht.

De website is een beetje eenvoudig, maar doeltreffend en overzichtelijk. De bestelprocedure verliep soepel en ik kon met iDeal betalen. Van de bestelling kreeg ik een ontvangstbevestiging waaraan ook een proforma factuur was toegevoegd.

In het algemeen ben ik dus positief over deze webshop. Een echte test zou natuurlijk in de aftersales zitten, maar die heb ik gelukkig (nog) niet nodig gehad. In ieder geval zou ik niet aarzelen om hier nog eens iets te bestellen.

Mijn bestelling was op dinsdag geplaatst en woensdag kreeg ik het pakketje, dat was gewoon netjes. De spullen waren goed beschermd verpakt. Ik weet niet zeker meer of ik een verzendbevestiging met track&trace-code gehad heb. Ik kan hem niet meer vinden in mijn mailtjes (terwijl ik de andere nog wel heb), maar durf niet meer met zekerheid te zeggen dat ik die helemaal niet gehad heb.

Scorekaart voor Eleshop