PrinterABC

PrinterABC dook op bij een search naar een toner cartridge voor mijn ondertussen 8 jaar oude Brother HL-1430, waarvan een aantal lampjes de communicatie vormen van een probleem.
Het zoeken is een fluitje van een cent. De resultaten geven een goede keuze tussen originele of namaak producten, waarschijnlijk toch allemaal in China gemaakt... Het doorklikken en betalen, allemaal zoals het tegenwoordig moet en kan.

Goede keuze aan verzenddozen en beschermmateriaal. Netjes en tijdig geleverd. Geen opmerkingen, state of the art.

En toen begon mijn miserie. Ik zeg wel: mijn, want ik ben uitstekend geholpen door Rene. Ik dacht door de wat eigenzinnige nummering dat het de verkeerde was. Meteen bericht gezonden, en ja hoor, tijdig en adequate reactie. +
De cassette was de juiste maar het resultaat was fout. Dus Rene opnieuw gecontacteerd. Meteen adequate reactie. +
Een drum besteld. Netjes opgestuurd en betaald. Resultaat was opnieuw fout. En Rene stond weer klaar. +
Alle permutaties geprobeerd, een originele Brother drum gevraagd ... en meteen gekregen. +
Helaas, nog steeds ... fout resultaat. Dus lag het aan de printer zelf. Exit HL-1430 ... En alle cassettes teruggestuurd.
Ik eiste niets maar hoopte wel op een commerciele toegeving, en zie, die kwam er: Rene bood een prima MKB-printer (HP-P2055d) aan met meer korting dan ik ooit kon verwachten, een geste die ik niet kón weigeren, hier riepen vrouw en dochter "doén, pa!" en dan kreeg ik ook nog een extra high-capacity toner cartridge in back-order kado. + + + Prima! Echt waar.
Ik bestel al jaren via internet, in Nederland eigenlijk nog nooit iets ergs meegemaakt (behalve met Iwona's webwinkel), maar :

+++ dit niveau van aftersales staat op eenzame hoogte +++

vandaar al die + in de tekst. Het mag opvallen.

Scorekaart voor PrinterABC