Via Marktplaats bij deze shop terecht gekomen, OEM verpakking van een MSI P45 NEO F voor € 39,50 inclusief verzenden. Site is voldoende overzichtelijk, prijzen zijn duidelijk en voor mij was er voldoende keus. De shop stuurt zeer snel een bevestiging en online is de status te zien (status verzonden oid wordt niet weer gegeven).
VerzendingHet moederbord was keurig in een kaal moederbord doos verpakt, keurig in antistatische hoes.
Standaard TNT, niets op aan te merken. Geen track en trace gekregen, hier ook niet om gevraagd en ook niet nodig gehad. (persoonlijk vindt ik een track en trace prettig, je hebt dan de verzendbevestiging en je weet dan precies wanneer iets aan komt)
Ik had een probleem met het moederbord, na een week vakantie pas de gelegenheid te reageren. Via mail RMA aangevraagd, eerst kwam hij met een voorstel de onderdelen die ik hier voor in gedachten had mee te sturen zodat het geassembleerd retour zou komen tegen vergoeding, hier zat ik niet op te wachten en na wat heen en weer gemail met de gebruikte en geteste onderdelen en bevindingen kwamen zij met de tip de CPU support te checken. Helaas hadden zij hier in gelijk, ik had niet verwacht dat een oudere CPU niet meer ondersteund werd in dezelfde socket.
Mailverkeer is zeer voorspoedig gegaan en ook de kennis is ruim voldoende. Zeer waarschijnlijk tot een volgende keer.