Ik was opzoek naar inbouw luidsprekers.
had de canton de inceiling 800 gezien, perfecte luidsprekers, ik had er 16 nodig dus ben intenet gaan afzoeken naar een juiste leverancier.
na een leverancier gevonden te hebben bracht deze me op het verkeerde spoor door opeens over de inceiling 650 te mailen. maanden later -nadat het huis klaar was- ben ik wederom gaan zoeken op internet naar een leverancier met een perfecte beoordeling waar de prijzen ook nog goed in de markt liggen.
Ik ben bij intosurround terecht gekomen.
daar de inceiling besteld, mij werd aangegeven dat de importeur het product niet terug neemt en dus zeker moest zijn van de zaak, helaas met de inceiling 650 in mijn hoofd dus de verkeerde besteld.
we hebben in het beton 16 sparingen gemaakt en deze kunnen dus onmogelijk veranderd worden.
de speaker was te klein, ik had de 800 nodig, waar ooit het verhaal mee begon..
intosurround gemaild, ze namen (ongekend in de internet wereld) telefonisch contact op en hebben verder alles kunnen regelen, samen met de importeur van Canton.
de speakers zijn mooi gemonteerd en klinken perfect.
Ik ben zelf ICT-er en werk veel met internet appartuur (IP architect bij Ericsson), maak vanzelf dus heel veel gebruik van internet, zelden ben ik een dergelijk bedrijf op intenet tegengekomen.
dus mijn complimenen voor de service aan www.intosurround.nl
mvg,
roger.kleinen@ericsson.com