Intertoys

Met veel moeite een Smart Trike weten te bestellen voor mijn zoontje. Op zich is de site van Intertoys goed navigeerbaar en overzichtelijk. Waarom dan toch een slechte beoordeling? Omdat ik, na het aanmaken van een account en het selecteren van de betaalmethode acceptgiro telkens de mededeling kreeg dat bij het aanmaken van de account een veld niet goed zou zijn ingevuld. Het betreffende veld werd echter niet weergegeven. Uiteindelijk zat ik in een eindeloze loop. Een andere account aangemaakt en precies hetzelfde probleem. Uiteindelijk ging het bestellen wel goed na vooruitbetaling via iDeal.

Via email werd ik op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Een orderbevestiging direct na het bestellen en later op de dag een verzendmelding, helaas zonder track/trace-nummer.
Intertoys biedt de service "voor 13 uur besteld, volgende dag in huis". Dat werd waargemaakt: ik bestelde op donderdag voor 13 uur, vrijdag werd het artikel door TNT bezorgd. Toen werd mij ook duidelijk wat Intertoys in haar artikelomschrijving bedoeld met de zin "Let op: dit artikel wordt in de originele verpakking uitgeleverd." Dat houdt dus in dat er geen buitendoos of pakpapier om de artikelverpakking wordt gedaan, maar slechts wat plakband op de hoeken van de doos ter versteviging.

Scorekaart voor Intertoys