Op zich is het een goede shop. De functionaliteit van de site werkt duidelijk en soepel. Nieuwe games zijn altijd ruim op tijd vertegenwoordigd. Qua betrouwbaarheid dacht ik een goede te hebben aan GCShop. De games die ik tot nu toe bij deze shop heb gekocht, kon ik nergens anders voor een betere prijs krijgen. Een paar jaar geleden een speciale uitgave van The Witcher gekocht, een pre-order wel te verstaan. De game kreeg ik netjes de eerste dag na de release binnen. Goed verpakt, alles volgens afspraak. Ik was tevreden. Echter..
VerzendingEen half jaartje geleden wederom een pre-order gedaan bij GCShop. Dit maal betrof het Risen, een game waar ik toen al maanden naar uit had gekeken. Dit maal trof ik de game helaas niet netjes één dag na de release aan op de deurmat. Sterker nog: het heeft bijna een week geduurd voordat ik eindelijk met het spel aan de gang kon gaan. Waarschijnlijk heeft hun leverancier gewoonweg te laat geleverd, kan gebeuren. Maar laat mij als klant dan even wat weten. Als dat al teveel is gevraagd vind ik het getuigen van een nalatige en dus slechte service.