Ik heb bij deze shop 2 Nyko controllers voor de playstation 3 besteld, voor een prijs van € 16,50. De levertijd die erbij stond vermeld was 1-2 werkdagen. Direct na ontvangst van de ordebevestiging betaald. Een week later had ik nog niks ontvangen en ook geen statusverandering van mijn bestelling meer gekregen. Ik heb toen gemaild wanneer de controllers bezorgd zouden worden. Ik kreeg op 4 februari deze reactie:
"De controllers staan nog in bestelling bij de leverancier en deze geven aan dat hij op het moment moeilijk leverbaar is. We verwachten dat het dus nog wel even kan gaan duren voordat ze weer binnenkomen. In verband met de lange levertijd is het uiteraard geen probleem de bestelling te wijzigen naar een andere game/accessoire of te annuleren. Ik hoor graag waar je voorkeur naar uitgaat, afwachten, omzetten of annuleren."
Ik heb toen de bestelling maar geannuleerd, zodat ik ze later eventueel nog kon bestellen als ze weer op voorraad zouden komen. En nu kijk ik vandaag, 11 februari (dus nog maar een weekje later!) op de site en de controllers zijn gewoon weer op voorraad, met een levertijd van 2-5 dagen. Alleen de prijs is met bijna € 50 verhoogd naar € 66! Ik krijg sterk het idee dat ze gewoon geen zin hadden om te leveren voor die prijs waar ze het product voor aanboden en me daarom maar hebben voorgelogen dat het lang zou duren voor de controllers weer leverbaar zouden zijn.
Kortom, mooie aanbiedingen op de site zetten, maar met een smoesje niet willen leveren. Grote afrader deze toko.
levertijd volgens website: 1-2 werkdagen. Na een week nog niks ontvangen en bericht gekregen dat het product voorlopig ook niet te krijgen zou zijn. Daarom maar geannulleerd, en vervolgens blijkt t een week later weer op voorraad te staan op de website (die net is vernieuwd en volgens eigen zeggen nu de goede voorraadstatus geeft).
Klantenserviceaftersales? gewoon slecht. Ik had de koop gesloten en ze wilden niet leveren, ondanks dat er op de site een korte levertijd stond. En dan met smoesjes zeggen dat het product voorlopig niet verkrijgbaar is, en dat er geen zicht op is wanneer weer wel. Maar nu blijkt dat ze het wel weer kunnen krijgen, binnen een week. Alleen nu is hun leverancier duurder, dus willen ze niet leveren voor de prijs waarvoor ze het hadden aangeboden. Niet betrouwbaar en geen goede service.
Update 9 maart:
GCShop heeft met mij contact opgenomen en uitgebreid uitgelegd waardoor het kwam dat de producten als snel leverbaar op de site stonden en dat toch niet waren. Inmiddels hebben ze hun site aangepast met een beter voorraadsysteem en zouden de problemen zoals ik die ervaren heb niet meer voor mogen komen. Omdat ze de gang van zaken zelf ook niet correct vonden kan ik de controllers alsnog voor de oude prijs krijgen. Toch nog een correcte afhandeling dus. Helaas kan ik mijn review niet meer aanpassen (te lang geleden?), maar zodra ik mijn bestelling alsnog binnen heb zal ik een nieuwe review plaatsen om de score positiever te maken.