Op 23 november een iMac C2D 3,06GHz 27" besteld en keurig op de 30ste geleverd. Prachtig apparaat, dus direct aan de slag. Na een dag kwam ik er achter dat het scherm zo nu en dan knippert (artifacts). Rebooten hielp eventjes, maar het kwam gewoon weer terug.
Kijk je op de Apple fora, zie je dat dit een enorm groot probleem is bij deze iMac's. Op zo'n moment zakt de moed je in de schoenen, want na alle geruchten over slechte service bij Apple denk je dat het een eeuwigheid zal gaan duren. Niets is minder waar.. Perfect tevreden over de service, prijs en levering.
Keurig in 7 dagen geleverd. Doos wordt via de UPS geleverd en online is deze te volgen. Totaal niets mis mee, alleen is het geen product wat je de volgende dag in huis kunt hebben.
KlantenserviceMijn iMac moest dus terug. Bellen naar Apple, probleem voorgelegd. Hier hebben ze me een PRAM reset uit laten voeren en warempel, het probleem was verdwenen.. De volgende dag weer aan de slag en hopla, daar is het geknipper weer. Gelukkig heeft de persoon bij Apple een case-id aangemaakt en mij op het hart gedrukt dat als het apparaat nog steeds kuren vertoont, ik het apparaat terug moet sturen. Wederom gebeld met Apple en geen enkel probleem. Een nieuw apparaat wordt direct in bestelling gezet en de UPS neemt contact met me op wanneer de oude terug moet. A.s. dinsdag (22 december) wordt m'n defecte Mac dan ook keurig opgehaald. Ik ben super tevreden over deze manier van afhandelen. Geen gezeur.