Stassen Hifi

Op 18 Augustus heb ik een bestelling geplaatst voor twee Kef iQ3 boxen. Ik wist dat ze al uit de productie waren gehaald, maar op de website van Stassen stonden ze nog, en voor de mooie prijs van 135 euro per stuk, dus maar even gemaild of ze deze boxen nog op voorraad hadden. Ik wou ze graag in het zwart hebben, maar die was er niet meer. Ze hadden nog wel de maple uitvoering van de iQ3.
Ik mailde dat dit geen probleem was, waarop ze om mijn gegevens vroegen. Ik zou betalen onder rembours.

Hierna had ik niks meer van ze vernomen, dus op 23 Augustus maar even een mailtje gestuurd, maar ook hier is nooit op gereageerd.

25 Augustus maar even bellen dan. Blijkbaar was er niets ondernomen, maar ze zouden de zwarte uitvoering van de iQ3 zo snel mogelijk naar me op sturen. (wacht, was het niet maple?) Ze zouden mij bellen als ze verstuurd werden.

Natuurlijk geen telefoontje, dus vandaag (29 Augustus) weer even gebeld. Ze zouden het uitzoeken en zou de zelfde dag nog terug gebeld worden. Zoals ik al wel verwacht had belden ze me niet terug, dus ik bel zelf maar even.

Eindelijk kreeg ik eens een antwoord... de iQ3 zou al een maand niet meer leverbaar zijn!

Ik had eerder al bij een zaak in de buurt een nieuwe versterker gekocht en kon dus niet wachten op mijn nieuwe boxen. Helaas is het allemaal uitgelopen op een grote teleurstelling en een hoop frustratie.
Blijkbaar hebben ze hun zaken daar niet goed op orde en is er een hoop mis qua communicatie.
Met zo'n bedrijf wil ik geen zaken meer doen.

Scorekaart voor Stassen Hifi