De Wit Computers & Telecom

Ik ben zeer goed te spreken over deze winkel. Ik koop eigenlijk al mijn kleine "spul" hier. (bijv. Aftermarket koelers. CCFL/EL lichtjes dat soort "spul" )

zoals meerdere mensen zeggen. De website had misschien wat uitgebreider gemogen. Zeker omtrent specificaties. Meestal vind je alleen maar een nummer van de leverancier en moet je zelf even googlen (niet dat ik dit erg vind of zo. Maar is een puntje. niet iedereen vindt het fijn)

Ik koop altijd in ijsselstein omdat dit voor mij het makkelijkste is (ongeveer 6km op de fiets ben je dr in 15min)

Even tussendoor. Ik ben nooit in woerden geweest. Over die winkel kan ik dus niks vertellen.

Over de winkel (IJselstein) De winkel ziet er erg netjes en opgeruimd uit. Mooi als je binnenkomt aan je rechterhand gelijk een hoop Beeldschermen (ik zoek er nog een en het is handig om de verschillende grote's naast elkaar te zien) Dan na wat zoekwerk komen we bij het kleine "spul" Hier liggen vooral simpelle muizen, koptelefoons, speakertjes, koeling (geen pasta) daar sta ik dus ook het meeste voor me lichtjes (antec 900 die gepimd is/word) Ook hebben ze een mooi gedeelte voor Sweex gemaakt. Dit is erg uitgebreid.

Maar nog lang niet zo uitgebreid als het stuk van Lochiteg. Dit is echt ongekend groot. Erg mooi. De T.D. (technische dienst) Achterin. Kan je ook gelijk vraagje stellen. (laatst vraag of mugen2 op am3 kon wat dus past en ik heb hem dus gekocht.)

Altijd als je binnenkomt Komt er gelijk iemand van het personeel om je te helpen. De mensen zijn altijd aardig en erg behulpzaam. Zoals eerder "vermeld" Ze hebben ook veel spullen achter de toonbank liggen. Reden?? Diefstal, veel gebruik/dicht bij de hand?? Who knows..... Maargoed. Ze hebben de toonbank netjes en erg lang gemaakt. Mooi gedaan met de beeldschermen die kunnen draaien zodat je samen je product kan zoeken.

Ik kan helaas niks zeggen over verzending. Ik Doe de verzending altijd met mijn eigen fietstas :P En dat is niet echt ingepakt.

De aftersales zijn ook zeer goed. Ze helpen je erg graag als je een probleem hebt. Ze zijn altijd netjes tegen je.

Dan nog het mailcontact. Mischien kan het iets sneller. Maar binnen 1(werk)dag heb je antwoord. Je merkt wel dat het iemand is van het personeel die in de winkel staat. soms heb je binnen 1 -2 minuten antwoord. Soms pas na 5uur. (17.00uur dan) waneer het rustig is. Maar dit is verder niet storend. Een telefoontje en dan heb je meteen iemand aan de lijn.

Mischien een iets groter magazijn bij Populaire producten (mugen2 lampe dat soort dinge).

Maar over het algemeen. Een echte aanrader. (alleen de prijzen.... Ik zie ze wel eens goedkoper.....)

P.S. De bestel en aflever datum is van mijn bestelling die niet op vooraad was. Dit is natuurlijk veel korter bij een gewone internetbestelling. Aleen zegt hij dat ik perse een datum moet invoeren.

Dit komt omdat ik een "uitzondering" besteld heb en hij niet meer op voorraad was bij de leverancier. Het duurde ongeveer 2 weken. Dat was jammer. ik had liever eerder willen overklokken :P

Paar keer vraagje over netwerk enzo, Dit is niet echt aftersales maar meer de helpdesk Maar ze helpen je altijd heel erg goed (zover ze kunnen natuurlijk) Mischien binnenkort even me laptop (asus z9100) Even langsbrengen omdat hij niet opstarten wil (voordat het asus intro scherm komt)

Scorekaart voor De Wit Computers & Telecom