Thats IT!

Website is voldoende. Bevesting gekregen etc. Maar mail werd meestal pas beantwoord als ik ze een herinnering stuurde. Daarnaast heb ik na de bestelling ontdekt dat dit bedrijf mij spam had gestuurd, voordat ik ooit iets had besteld. Ik zocht wat oude mails op en vond daarbij ook een mail van thatsit 'PC’s met TFT-scherm voor absolute stuntprijzen bij That’s IT' uit 2008.

Snelle levering.

Samenvattend: mijn TFT werd snel geleverd, maar voeding ontbrak en hij toonde horizontale strepen. Mijn klachten daarover werden 4 keer niet beantwoord en werden uiteindelijk slecht afgehandeld.

Ik heb bij Thats it een Dell 2001FP besteld ter vervanging van een identiek exemplaar thuis dat stuk ging. Ik heb thuis ook nog een andere 2001FP staan die goed functioneert. Het scherm van That's it vertoonde echter horizontale strepen. Ik heb het teruggestuurd en ze vonden geen problemen maar ik kreeg wel een nieuw exemplaar. Tot zover geen klachten.

Het 2e exemplaar vertoonde dezelfde problemen. Ik heb dit doorgegeven op 3 april 2009 en aangegeven dat ik graag mijn geld terug wilde. Ik kreeg hierop geen antwoord. Op 9 april heb ik een herinnering gestuurd. Daarop kreeg ik het antwoord dat ik een tegoedbon kon krijgen. Dezelfde dag antwoorde ik dat ik daar niet veel aan had en graag mij geld terug wilde. Daarop kreeg ik weer geen antwoord.

15 april heb ik weer een herinnering gestuurd. Daarop gaf thats it aan dat ik het scherm retour kon sturen en dat ze er opnieuw naar wilden kijken. Ik heb daarop geantwoord: 'Ik vind het sympathiek dat je er nog een keer naar wilt kijken, maar ik verwacht daar even weinig van als jij. Het kan goed zijn dat het iets te maken heeft met mijn laptop maar die doet het goed met andere schermen dus het heeft misschien iets met de combi te maken. Hoe dan ook heeft verder onderzoek geen zin denk ik en ik zit nu met een scherm dat niet goed bruikbaar is en ik wil graag daarom mijn geld terug. Ik kan me indenken dat dat frustrerend is als je naar eigen inzicht een goed functionerend scherm hebt geleverd, maar nogmaals: ook als het scherm prima is heb ik het recht mijn geld terug te vragen. Het spijt me dat dit jullie overlast bezorgt. '

Hierop krijg ik weer geen antwoord. 22 april heb ik een herinnering gestuurd. Daarop kreeg ik weer hetzelfde antwoord: 'U kunt het scherm retour sturen, dan ga ik er naar kijken.'. Ik heb weer geantwoord dat ik daar niets aan had en graag mijn geld terugwilde. Ik heb toen maar even gebeld. De medewerker gaf aan dat ie dat niet kon beloven, dat ie het scherm eerst moest zien. Ik heb daarop maar een mail gestuurd aan de directie en die is nooit beantwoord.

Daarop heb ik weer gebeld. De betreffende medewerker ging met zijn baas praten en meldde dat ik geen geld terug kon krijgen want door het scherm terug te sturen de eerste keer had ik het geaccepteerd en was de colportagewet niet meer van toepassing en had ik geen recht meer op geld terug. Hij bood opnieuw aan dat ik het scherm terug kon sturen. Aangezien het probleem bij that's it niet optreedt heb ik daar natuurlijk niets aan, dan krijg ik hem weer terug met de melding dat er niets gevonden is.

Scorekaart voor Thats IT!