Thats IT!

Deze zaak is ideaal voor upgrades voor je wat oudere PC. Ik let meestal op wanneer, bijvoorbeeld, de snelste CPU voor mijn PC bijna niet meer gemaakt wordt. En dan koop ik die. Maar soms let je niet op en is je fav. upgrade niet meer in productie... Dan kan je terecht op marktplaats of ebay. OF je kijkt bij Thatsit. Die verkopen onderandere 2e hands spullen die getest zijn. En je krijgt er normale garantie op.

Dit keer had ik een CPU nodig die mijn ASUS pundit aankon. De site is makkelijk tmet duidelijke symbolen of iets 2e hands is of nieuw en de CPu die ik zocht hadden ze zelfs nog nieuw! In geen andere webshop kon ik die vinden.

Het betalen ging snel met PayPal (gedaan omdat ik geen geld had op mijn bankrekening ;) en dan pakt Paypal automatisch mijn CC). En de prijs was goed, voor iets wat zeldzaam is.
Ik kreeg netjes de bestel gegevens via e-mail binnen.

Snel en goed verpakt. Zelfs als het niet echt nodig is wordt het degelijk verpakt (een CPU heeft weinig last van mechanische belasting tijdens de postbezorging ;) )
De bezorging ging via TNT dus ik kon het ophalen na een week op het postkantoor. Dat ben ik gewend omdat er overdag nooit iemand is.

Scorekaart voor Thats IT!