De website is overzichtelijk en het zoeken van de juiste cartridges is erg makkelijk doordat je alleen je printer hoeft te selecteren.
Nadat je de bestelling hebt geplaatst, is het orderoverzicht een beetje karig. Je ziet alleen het ordernummer, bedrag ex. btw en de orderdatum. Je kunt hier dus niet zien welke producten je hebt besteld en wat de status van de individuele producten is.
Wel krijg je een e-mail na het plaatsen van de bestelling met daarin een overzicht van je geplaatste order.
Op zich vind ik het niet aanwezig zijn van een voorraadindicatie en levertijdindicatie op de site niet zo erg, aangezien alles snel wordt geleverd. In het orderoverzicht zou ik het wel graag willen zien, aangezien ik toch altijd graag wil weten of alles goed gaat.
Ik had na 2 dagen een e-mailtje gestuurd met de vraag wanneer mijn order geleverd zou worden, hierop werd snel (binnen een uur) op gereageerd met het antwoord dat mijn bestellen vandaag verstuurd zou worden.
In totaal heb ik twee status e-mail gekregen:
1. het hierboven genoemde overzicht van de geplaatste order.
2. het track en trace nummer.
Op de site staat dat alle bestellingen binnen twee dagen geleverd worden. Ik heb maandagavond besteld, en had mijn pakketje donderdagochtend in huis. Net niet 2 dagen, maar denk dat dat kwam doordat ik een product had gekozen dat alleen via de pricewatch makkelijk op de site te vinden was en ook nog niet ingedeeld was in een categorie, daarom vind ik de levertijd acceptabel.
De verpakking was netjes, doosje waarbij de lege ruimte opgevuld was met van die zakjes met lucht. Zeker voldoende voor het versturen van cartridges die zelf ook al ruim verpakt zitten.