De Wit Computers & Telecom

Zoals iedereen hier zo'n beetje al zegt: De website is iets simpel ingericht en zou iets meer informatie kunnen bevatten omtrent de producten.
Voor mij is het verder geen probleem. De Wit is sinds vorig jaar ook in Woerden gevestigd, niet heel ver van mijn huis.
Ik kijk dus altijd eerst of ze iets op voorraad hebben en ga dan naar de winkel. Aan 't begin in Woerden was alles af en toe een beetje rommelig en waren sommige producten niet erg snel te vinden. Maar dat is naar mijn idee logisch aangezien sommige verhuisdozen nog niet uitgepakt waren.
Tegenwoordig gaat dat erg goed!
Ook de service is erg goed! Gister kwam ik bij ze langs om een 160GB IDE schijfje te halen voor een oude pc van een kennis. Samen met de verkoper had ik een mooie uitgezocht, maar daarvan bleek dat de verpakking al open was geweest in verband met retourzending voor reparatie. Daarom werd mij heel snel een vervangend exemplaar geadviseerd.
Al met al een prima zaak waar het personeel nog eens echt een idee van service heeft!

Heb ik slechts 1 keer nodig gehad doordat een artikel in Woerden niet op voorraad was. Deze heb ik via internet besteld, laten bezorgen en het was binnen 2 dagen in huis. Erg snel! Ook met de verpakking zat het wel snor. Een mooi doosje met flink wat verpakkingsmateriaal.

Heb ik nog heel geen ervaring mee gehad.

Scorekaart voor De Wit Computers & Telecom