Panasonic Plasma 42PX80 besteld bij Wehkamp. Duidelijk website, geen gezeur achteraf. Verzendkosten duidelijk. Eén pagina met accessoires (wandmeubel etc.. etc...)
Toestel had bij Wehkamp een scherpe prijs, vergeleken met de andere bekende webwinkels die TV's leveren. Daarnaast is de verzendkosten van Wehkamp 'slechts' 20 euro en wordt door hun eigen koeriersdienst uitgeleverd.
Bij de toch al scherpe prijs zat zelfs een derde jaar garantie. Of dat een actie was is mij niet bekend.
Tijdens het bestellen, maandag 15 december zag ik dat de TV op voorraad was en dat de levertijd ongeveer 1-2 werkdagen zou zijn.
Na de bestelling kwam er opeens te staan dat het toestel 23 december afgeleverd kon worden.
Na een belletje (wel lange wachttijden aan de telefoon) hoorde ik dat ik de volgende dag moest bellen (dan zou mijn order goed in het systeem staan), om te kijken of de aflevering eerder kon.
16 december een belletje gegeven. Aflevering kon de volgende dag al (17 december)
Vandaag, 17 december afgeleverd. Ik kreeg 16 december `s avonds een SMS dat mijn bestelling tussen 8.15 en 10.30 afgeleverd zou worden (erg netjes dus). Om 8.45 stond de vrachtwagen op de stoep.
Plasma voor de helft uitgepakt en het advies gekregen dat ik `m even (ongeveer 3 uur) moest laten acclimatiseren.
Geen gebruik van gemaakt.
Standaard bij de Panasonic 42PX80 zit al 2 jaar on-site garantie van Panasonic. Het derde jaar zou van Wehkamp zelf zijn, als de telefoniste.