Geachte Gino Bergmans,

We wisten meteen om welke order dit ging en inderdaad is deze kast niet meer leverbaar nadat we eerst te horen hadden gekregen dat dit nog wel het geval was.
Aangezien veel van onze Casemod producten producten uit Azie komen zit er wel eens een product tussen welke uitverkocht is en daarom een langere levertijd heeft als normaal en dit was dus ook in uw geval.
Bij ons mogen klanten in deze gevallen tussentijds hun order annuleren en krijgen ze hun geld terug, dat is bij ons nooit een probleem .
Uiteraard krijgt u dan ook gewoon uw geld terug en aangezien wij altijd op maandags de administratie doen zal dit dan ook as maandag gebeuren.
Persoonlijk uw geld komen ophalen is niet mogelijk maar mocht u evengoed wiillen langskomen raden wij wel aan een afspraak te maken aangezien wij veelvuldig op route zijn.
Overigens vinden wij uw reactie, en met name over het geld komen halen, overdreven en gaan er dan ook vanuit dat u met "gezond" verstand handeld.

Best regards,

Richard Helfrich