PrinterABC

De website is overzichtelijk, maar ik vind de site een beetje een oude uitstraling hebben, net alsof ze de site nooit updaten. Ik vind de website niet echt vertrouwelijk overkomen, maar hij is wel ontzettend functioneel. Je krijgt een bevestiging van je bestelling via e-mail en je krijgt ook een e-mail als de bestelling is verzonden. Wat ik jammer vond is dat je niet via Ideal kon betalen, maar je kunt alleen het geld overmaken of onder rembours als particulier. De prijzen zijn echter wel het beste voor mijn toner voor de ML1610, ze hadden zowel het origineel als de compitable, de laatste is de gene die ik besteld heb. Wat ik trouwens wel miste op de site was een levertijd.

In het e-mailtje dat de bestelling was verzonden was een Track & Trace code vermeld. De bestelling zat in een doos met wat luchtzakken. Dit had beter gekund, maar de toner zelf zit ook goed beschermd, dus dit was niet echt nodig.

24-02-2007: Besteld
24-02-2007: Geld overgemaakt.