Chicon Computers

website is redelijk overzichtig, betaling ging vlot via ideal.

bij chicon had ik een mooie aanbieding gezien voor een videokaart. deze natuurlijk direct besteld en betaald. na 3 weken nog niets geleverd gekregen, dus maar eens even bellen. antwoord: helaas, het door u bestelde product kunnen wij niet meer leveren.. wij kunnen u een andere videokaart aanbieden. hierop kreeg ik een aanbieding voor een x1600 die toch wel wat duurder was dan bij een ander bedrijf, dus ik ben niet op de aanbieding ingegaan. ik verzocht daarop het bedrag terug te storten. na 2 weken was het geld nog niet teruggestort, dus ik wederom bellen met de firma. gegevens werden genoteerd. en na een week wederom niets bijgeschreven gekregen. weer bellen en ik zou nu terug gebeld worden.. helaas, tot op heden natuurlijk dat telefoontje niet gekregen.
uiteindelijk dan maar wederom opgebeld dat ik de man van de financien wilde spreken.. was natuurlijk niet aanwezig, dus wederom telefoonnummer en gegevens achtergelaten. en waarempel, nog steeds niets gestort gekregen. uiteindelijk dan ook vandaag bij de firma langsgegaan en toen kon het eindelijk via internetbankieren dan toch nog overgemaakt worden.......

zo knullig heb ik het nog niet eerder meegemaakt. voor mij dan ook geen chicon meer

statusupdates waren er niet.... dat moet je allemaal maar zelf controleren.

nvt

nvt, maar ik schat niet goed

Scorekaart voor Chicon Computers