Wij hebben 1 vuistregel, de persoon die de fout maakt betaald de kosten, maken wij de fout betalen wij de kosten, maakt de klant de fout betaald die de kosten. Dat dit niet leuk is snappen we echter als wij dit niet zouden doen betalen andere klanten voor de fouten van een aantal klanten iets wat niet reëel is. Kosten die wij moeten maken moeten namelijk ergens vandaan komen, de lengte of de breedte in de volksmond. BV door verhoging van verzendkosten of prijzen.
Sommige klanten gaan dan dreigen en zetten een verschrikkelijke keel op in de hoop dat ze dan gelijk krijgen. Deze man gaan ons vereren met een bezoek van de deurwaarder. Eerlijk is eerlijk, deze kende we nog niet.
Deze man heeft aangegeven dat hij op vakantie was (heeft ook hier op tweakers gestaan maar is later veranderd), later was het ineens een sterfgeval. Als je op vakantie gaat is het niet verstandig om te bestellen, doe je dat toch dan zijn er vele wegen om te voorkomen dat men het pakket niet kan afleveren. Een opmerking bij je bestelling zetten met graag na datum x verzenden zou al genoeg zijn.
Wij hebben aangegeven dat de verzendkosten a 4,95 voldaan diende te worden en dat de andere kosten die we hebben (transport, retour kosten enz.) niet berekend zouden worden, het gevolg is de bedreiging en de posting hier op tweakers.