WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

DVDRStore

Bestelling geplaatst en meteen vooruit betaald. Vervolgens moest ik wegens omstandigheden plotseling naar het buitenland. Ik had al meerdere malen bij deze shop besteld en het was sowieso altijd keurig bij buren afgeleverd dus ik zag geen probleem. Heb de buren nog even op de hoogte gesteld dat er iets kon komen. Er is dus niets gekomen. Toen ik 3 dagen later terug kwam lag er alleen een berichtje in de bus dat ze 1 keer waren geweest en dat het pakket retour was gezonden. Wegens omstandigheden waaronder verhuizing ben ik hier verder niet op in gegaan. Daarna niets meer van dvdrstore gehoord terwijl ik vooruit had betaald. Op mijn verzoek het pakket nogmaals af te leveren moet ik een klacht indien bij de vervoerder. Begreep er niets van. Selektvracht begrijpt het ook neit. Het komt er op neer dat ze niet bereid zijn het nog een keer op te sturen. Dus ik zeg betaal dan maar terug. Moet ik de verzendkosten betalen. OK in orde, doe ik dat. bestel gewoon niet meer daar. Produkten zijn toch ook niet zo goed (met name huismerk CD-R's zijn heel erg kwetsbaar). Opeens zouden de kosten een stuk hoger zijn namelijk 12,50. Op de web site staat net even iets anders. Maar goed. Laat maar zitten. Ik bestel hier gewoon niet meer en raadt een ieder ander hetzelfde aan.

Ja wat moet ik zeggen. Met de TPG ging alles goed. Om een of andere reden gebruiken ze nu selektvracht en als er iets fout gaat is dat uiteraard jouw schuld. Moet je hier maar niet betellen. Dat is de enige conclusie die ik kan trekken.

Ja dat is wat mij betreft ook slecht. Waar mogelijk reageren ze niet en hopen dat je het gewoon vergeet. Als er iets fout gaat is dit altijd jouw schuld.

Wij hebben 1 vuistregel, de persoon die de fout maakt betaald de kosten, maken wij de fout betalen wij de kosten, maakt de klant de fout betaald die de kosten. Dat dit niet leuk is snappen we echter als wij dit niet zouden doen betalen andere klanten voor de fouten van een aantal klanten iets wat niet reëel is. Kosten die wij moeten maken moeten namelijk ergens vandaan komen, de lengte of de breedte in de volksmond. BV door verhoging van verzendkosten of prijzen.

Sommige klanten gaan dan dreigen en zetten een verschrikkelijke keel op in de hoop dat ze dan gelijk krijgen. Deze man gaan ons vereren met een bezoek van de deurwaarder. Eerlijk is eerlijk, deze kende we nog niet.

Deze man heeft aangegeven dat hij op vakantie was (heeft ook hier op tweakers gestaan maar is later veranderd), later was het ineens een sterfgeval. Als je op vakantie gaat is het niet verstandig om te bestellen, doe je dat toch dan zijn er vele wegen om te voorkomen dat men het pakket niet kan afleveren. Een opmerking bij je bestelling zetten met graag na datum x verzenden zou al genoeg zijn.

Wij hebben aangegeven dat de verzendkosten a 4,95 voldaan diende te worden en dat de andere kosten die we hebben (transport, retour kosten enz.) niet berekend zouden worden, het gevolg is de bedreiging en de posting hier op tweakers.

Scorekaart voor DVDRStore