Duidelijke website. Op het emailtje met voorraadstatus vraag kwam vlot & duidelijk antwoord. Persoon achter webshop is op VELE manieren bereikbaar. (email, gsm, sms)
Behoorlijk assortiment met PDA accessoires. Ik had een autolaadkabel enb USB sync. kabel nodig voor mijn Palm Tungsten T3 (makkelijk om T3 als navibitch op vakantie te gebruiken ).
Prijzen liggen erg laag, de door mij bestelde producten waren elders 2-3x zo duur.
2 Kabels waren netjes verpakt in een bubbeltjes envelop, welke gewoon door de brievenbus past. Erg handig als je in een flat woont, en overdag niet thuis bent of in de gelegenheid bent om naar postkantoor te gaan.
Verzending is erg goedkoop... ik hoefde voor mijn pakketje maar € 1.50 te betalen!
Ook TOPservice trouwens: betaling achteraf! Door een akkefietje met een webshop ben ik wantrouwig tegenover zaken waar ik geen ervaring mee heb. bij Regnem heb je de mogelijkheid eerst je spullen te ontvangen, en dan pas te betalen. Hulde!
Afgaande op de communicatie mogelijkheden met deze shop zal dat wel goed zitten.
Ik heb er geen oordeel aan gegeven, omdat ik het niet nodig heb gehad.