AlgemeenBestelling niet geleverd, klantenservice onbereikbaar
Op 2 september een burial netwerkkabel besteld die volgens de webshop direct leverbaar was. Bestelling direct via iDEAL betaald, maar inmiddels niets ontvangen en ook geen verzendbevestiging.
Meerdere keren per e-mail contact gezocht en uiteindelijk gevraagd de bestelling te annuleren en het bedrag terug te betalen. Tot op heden geen reactie ontvangen. Telefonisch is de klantenservice eveneens niet bereikbaar.
Inmiddels heb ik de klacht voorgelegd aan Thuiswinkel Waarborg. Jammer, want een vertraging kan natuurlijk gebeuren, maar helemaal niet communiceren vind ik onacceptabel.
Mocht de webshop het alsnog netjes oplossen, dan zal ik deze review uiteraard bijwerken.
Meerdere keren per e-mail contact opgenomen over de niet geleverde bestelling. Ook per e-mail gevraagd om de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te betalen. Op geen van mijn berichten heb ik een reactie ontvangen. Telefonisch contact is eveneens niet mogelijk; de webshop geeft aan dat de telefonische klantenservice momenteel niet bereikbaar is. Een vertraging kan gebeuren, maar helemaal geen communicatie na meerdere contactpogingen vind ik erg teleurstellend.