AlgemeenIk heb nu meerdere apparaten bij Bemmel&Kroon gekocht en ik kan niets anders zeggen, ik ben over het algemeen tevreden. Ze zijn meestal concurrerend geprijsd en levering gebeurt vaak de volgende dag via Dynalogic die keurig op de aangegeven tijd leveren. Ook fijn is dat Bemmel en Kroon nog gewoon leveren tot en met 4 hoog zonder lift en dat is bij lang niet iedereen zo, voor mij een belangrijke reden om daar mijn witgoed te kopen aangezien ik in een oud appartement woon zonder lift.
VerzendingLevering via Dynalogic de volgende dag keurig binnen de 2 uur speling die ze gaven. Daarnaast gewoon een wasmachine van 90kg 3-hoog zonder lift geleverd en aangesloten.
KlantenserviceIk vond bij mijn wasmachine een los schroefje achter een klepje en ik heb naar de klantenservice een vraag gesteld via email waar dat vandaan kwam en of het iets was waar ik wat mee moest. Ik vind het teleurstellend dat ik nooit een reactie heb gekregen. Ondertussen het zelf gevonden (het was een extra schroef die waarschijnlijk tijdens productie was achtergebleven) maar dat neemt niet weg dat er gewoon gereageerd dient te worden.