AlgemeenIk heb een inductiekookplaat van 823 € gekocht bij Bol zelf (geen andere partij). Het toestel werd niet geleverd, omdat de postbode een defect had gezien en deze terugging. Bol heeft de bestelling op eigen houtje geannuleerd en ik moest deze zelf opnieuw bestellen. Alleen was het nu enkel via een derde partij en was de prijs met 300 € gestegen. Ik had betaald met bons en normaal moeten deze na 4 uur terug op je account staan. Bol biedt geen oplossing en ik moet nog minstens een dag wachten voor meer informatie over de terugbetaling.
VerzendingDefect voor levering. Wel tevreden over de postbode die zo alert was om dit op te merken.
Klantenservice3 maal contact gehad. Eerste keer werd het gesprek ineens stopgezet. 2de keer dezelfde persoon die wel moeite heeft gedaan en mij heeft gevraagd om 2 dagen te wachten, zodat ze konden zien of ze iets konden doen.
De persoon vandaag wou zelfs de moeite niet doen om de screenshots te bekijken en beweerde dat de bestelling niet geannuleerd was en ik nog langer moest wachten op de terugbetaling.