123inkt.nl

Compleet onbetrouwbaar bedrijf geworden. Ik bestelde hier vaak en had nooit problemen. Maar de levering een paar weken terug ging al moeilijk, maar de levering van vorige week dinsdag die woensdag bezorgd zou worden is nu maandag nog steeds niet bezorgd. Hun bezorger (DHL) probeerde het op zaterdag bij ons bedrijf te bezorgen na een melding op woensdagavond om 19h30 dat het later ging worden.
Een deel van de levering die wel geleverd zou worden staat nu bij dat het niet meer verkrijgbaar is en lijkt zonder bericht uit de bestelling gehaald (WEL voor betaald). De helpdesk is door onderbezetting volgens hun spraakcomputer bijna niet bereikbaar en heeft wachttijden van 30 minuten en meer.
Benieuwd hoe lang dit bedrijf nog blijft bestaan. Zeker nooit meer gebruiken voor zakelijke leveringen, kijk uit!!!!

Geen duidelijkheid van DHL wat en waneer er bezorgd wordt. Ze zijn zonder bericht langs geweest en pakket gaat naar pakketpunt maar is als 3 dagen onderweg daar naar toe. Andere pakket zou alsnog bezorgd gaan worden. Geen Track-and-Trace van 123Inkt maar omdat er op zaterdagmiddag een niet-thuis kaartje in de bus gedaan is toch maar maar bij een ophaalpunt gekeken en het bleek daar te liggen.
Blijkbaar geen onderscheid in particuliere en zakelijke klanten, volgens website 123 alleen op werkdagn tussen 8 en 17 maar dat weet DHL niet

Melding als je het telefoonnummer belt dat wachttijden oplopen tot meer dan 20 minuten. Via e-mail werd aangegeven dat pakket dan 14 mei bezorgd gaat worden (blijkbaar niet bekend dat dit dan Hemelvaartsdag is)

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je ervaring niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses hiervoor.

Zou je jouw klantgegevens per e-mail met ons willen delen, zodat wij met je mee kunnen kijken naar een eventuele oplossing? Je mag maile naar webcare@123inkt.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk