AlgemeenJe besteld een laptop bij ze via bol.com, het pakket word geleverd en er blijkt geen laptop in te zitten maar een stel.houten plankjes. Vervolgens meld je dit bij bol en je stuurt foto's. Vervolgens duurt het onderzoek 3 weken en krijg je de volgende reactie: Uit onderzoek van de betreffende bezorgdienst is gebleken dat de zending succesvol is afgeleverd op het juiste adres Nu moest ik maar een brief sturen naar het hoofdkantoor met een bezwaar. Bezwaar werd afgewezen want volgens onderzoek blijkt dat het pakket correct is geleverd. Maar heb zelf diverse keren aangeven, dit toont toch niet aan dat de inhoud correct was. Nu word gezegd dan moet u het zelf oplossen met de betreffende webshop, maar ze reageren dus helemaal niet op mails. heb denk ik de afgelopen maand wel 4 mails gestuurd. Het gaat hier wel om een laptop van €2500
Maar vind de uitspraak van Bol ook zo raar. Uw zending is geleverd, ja klopt maar mijn claim was ook niet dat er geen levering was. Mijn claim was dat er geen laptop in zat.
Laptopdoos was verzegeld, heb zelfs een complete unboxingvideo van het pakket, daarop is zelfs te zien dat het volledige pakket inclusief doos volledig dicht en verzegeld waren
En het word opgestuurd in een simpele plastic zak, en dan ook nog niet eens aangetekend. Een laptop van bijna €2500
verpakt in zo een dunneTemu/Aliexpress zak, die zelfs al lichte beschadigingen had
Klantenservicekrijg niet eens een reactie via de mail, en heb diverse mails gestuurd naar ze