NBB.com

Ik heb voor het eerst wat besteld bij NBB.com. Vond het een goede ervaring.
Ik vind de website niet heel overzichtelijk, deze voelt wat 'rommeling' aan omdat soms er nog Duitse woorden in staan (bijv. de status op je bestellingen pagina). Ook vind ik het lastig om te filteren op een product, omdat er weinig filteropties zijn.

Ik ben ontzettend blij verrast door de verzending van mijn laptop. Het zat in een grote doos (met vulling), met daarin een kleinere doos waarin de laptop doos zat vastgeklemd. Tuurlijk verwacht je dat een duur en kwetsbaar product goed verpakt is, maar zo'n goede verpakking had ik niet verwacht.

Nitpick: ik had wel graag meer informatie willen ontvangen over de status van de bestelling (je krijgt geen update o.i.d. als het pakket naar UPS in Nederland is verstuurd bijv.).

Tijdens mijn iDEAL-betaling ging er wat fout. Helaas kon ik de bestelling niet alsnog betalen. Ik heb toen de klantenservice een berichtje gestuurd, maar een uurtje later werd de order al automatisch geannuleerd, waardoor ik de bestelling opnieuw heb geplaatst.

Ik heb toen een berichtje gestuurd dat ze mijn vorige berichtje konden negeren. Om heel eerlijk te zijn: ik had het fijn gevonden als ze in ieder geval een reactie gegeven hadden (zoiets als: 'Wat fijn dat het alsnog gelukt is'). Ik heb tot op heden namelijk geen idee of ze de berichtjes überhaupt hebben binnengekregen.

Scorekaart voor NBB.com