Proshop.nl

Ik pas de beoordeling aan als het verzendings-probleem is opgelost, want op zich een prima winkel met scherpe prijzen en een iets langere levertijd omdat het uit Denemarken moet komen.

Het probleem: 2 Mikrotik router/ap's besteld. 1 moest RMA, want startte niet goed op en kon ook met de Netinstall app van Mikrotik niet hersteld worden.

RMA proces verliep vlot, vervanging opgestuurd.

De initiële levering was via DPD bij het DPD-pakketpunt hier om de hoek.

Proshop heeft alleen de vervanging NIET via DPD gestuurd, maar wel naar het adres van het DPD-pakketpunt.

Het pakketje dat Proshop heeft verstuurd via Postnord -> PostNL staat nu dus op "Bezorgd", maar het is niet afgeleverd bij mij, niet bij het DPD-pakketpunt en niet bij de PostNL-pakketpunten hier in de buurt. Pakje is dus weg. Zucht.

Dit is de fout van Proshop: in plaats van het pakketje via DPD naar het DPD-pakketpunt te sturen of om het via Postnord naar mijn huisadres te sturen, halen ze die twee door elkaar en gaat het dus mis.

Dat kost veel tijd, want origineel op 25 februari besteld, dan zijn we 5 weken verder en heb ik nog steeds mijn product niet. Het kost elke keer een week ofzo om van NL naar DK of omgekeerd te komen.

Houd rekening met langere levertijd vanuit Denemarken. Initiële verzending op zich netjes binnen de periode zoals ze tijdens het bestelproces hadden aangegeven, maar vervolgens bij het RMA-proces domme adresseringsfouten maken zodat pakketjes kwijtraken.

Scorekaart voor Proshop.nl