HelloTV

Na lang uitzoeken had ik besloten om voor de Samsung OLED S95F 77" Titanium Zwart te gaan. In de winkel in Den Bosch werden we aangesproken door verkoper Thomas. Na een uitgebreide uitleg en het beluisteren van verschillende Home Cinema Sets, hebben we uiteindelijk besloten om onze oude Onkyo 5.1 set te blijven gebruiken in combinatie met nieuwe HDMI-kabels.

Samen met Thomas heb ik een goede deal kunnen sluiten, inclusief extra lange garantie en thuisservice voor het ophangen van de TV.

Na ongeveer twee weken werd de TV geleverd in een handzaam busje. Samen met Mo heb ik de TV uit de bus gehaald en naar de woonkamer verplaatst. Mo heeft de TV vervolgens vakkundig opgehangen en zag direct dat de "oude" Onkyo set niet juist was ingesteld. Na zijn aanpassingen kwam er een geluid uit... werkelijk geweldig!

De TV zelf geeft een subliem beeld en ik ben er zeer tevreden over. Ik moest alleen even wennen aan de afstandsbediening en de werkwijze van het menu. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop en hoop hier, net als met mijn vorige Samsung TV, weer 15 jaar mee vooruit te kunnen. De winkel in Den Bosch ziet er prachtig uit en ze hebben een mooie aparte ruimte voor het beluisteren van Home Cinema Sets.

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat Thomas je goed heeft geholpen in de winkel en dat ook de levering en installatie door Mo zo goed zijn verlopen. Veel plezier met je nieuwe Samsung tv!

Ronald

Scorekaart voor HelloTV