AlgemeenIk heb via Productpine.com een LG OLED evo C54 televisie van 65 inch gekocht, aangeboden door Triple J Online. Na levering bleek de tv verre van in orde: de afstandsbediening onbrak, de standaard was vrijwel volledig afwezig op één voetdeel na, er zit een kras op het scherm en er is een deuk rechtsboven in het toestel. Oh ja: en het serienummer is fysiek afgesneden.
Doe het niet. Heb je het toch gedaan, maak een melding. Voorkom dat iemand anders zijn tijd verspilt of onwetend medeplichtig is aan heling.
Voorafgaand aan de aankoop werd ik via WhatsApp bericht door Triple J Online met de vraag op welke werkdag ik wilde dat de TV geleverd zou worden. Ik stelde de maandag na dat weekend voor, dat kon niet. Vlak na dat ik op dinsdagochtend een nieuwe datum had doorgegeven kreeg ik een mailtje dat de bezorger onderweg was. Vreemd, even een beerichtje naar Triple J. Ah ja, onze fout, maar het zou fijn zijn als het toch zou lukken.
KlantenserviceNa levering bleek de tv verre van in orde: de afstandsbediening onbrak, de standaard was vrijwel volledig afwezig op één voetdeel na, er zit een kras op het scherm en er is een deuk rechtsboven in het toestel. Oh ja: en het serienummer is fysiek afgesneden. Ik zocht contact met Triple J, die om mijn opmerking over het weggesneden serienummer heen praatte en voorstelde om nog wat onderdelen na te sturen, nee bedankt.
Gezien het afgesneden serienummer vermoed ik dat het om gestolen goed gaat en heb ik dus ook aangifte gedaan van heling. Zoals je je voor kunt stellen was TripleJ daar niet blij mee, er was geen enkele blijk van verbazing over die situatie, enkel het excuus "dat is omdat de garantie via ons loopt".
Natuurlijk is het serienummer ook in het menu van de TV te vinden dus voor wie wil checken of hij inmiddels als gestolen is opgegeven: 512MAAK1MX56