AlgemeenNa een moeizaam verloop rondom een defecte iPhone 17 (stof in de camera), heb ik uitgebreid contact gehad met de klantenservice van Enjoy2day.
Hoewel er in eerste instantie onduidelijkheid was over de waardevermindering en de retourkosten, heeft de webshop tekst en uitleg gegeven over hun proces en de gemaakte kosten. In goed overleg is besloten dat het volledige aankoopbedrag is teruggestort en dat ook de gemaakte retourkosten van €17,15 alsnog worden vergoed.
Ik waardeer dat er uiteindelijk naar een oplossing is gezocht die voor beide partijen acceptabel is. De zaak is hiermee voor mij afgehandeld.
De levering was snel en op tijd en netjes afgeleverd.
KlantenserviceKlantenservice is erg responsief en denkt mee wanneer er problemen zijn
Hey Mark,
Bedankt voor je review. Jammer dat het niet helemaal soepel liep en dat er een kleine beschadiging aan de lens zat van je nieuwe toestel.😅
We zijn direct voor je aan de slag gegaan. Het toestel was alleen naar een verkeerd adres gestuurd en daarna kwijtgeraakt, waardoor het proces wat langer duurde. Kan gebeuren natuurlijk 🤗
Daarna is het snel opgepakt en hadden we binnen 2 dagen het onderzoek van Apple rond. Hieruit bleek dat er sprake was van waardevermindering en dat er extra kosten zijn gemaakt voor de kwijtgeraakte zending.
We hebben ervoor gekozen deze kosten niet door te berekenen. In overleg zijn ook de retourkosten niet in rekening gebracht. 🤩
Goed dat we het zo samen hebben kunnen oplossen en dat het naar tevredenheid is opgelost!
^ Tom