AlgemeenIk ben enorm teleurgesteld in de service van OnePlus. Ik heb mijn tablet 3 december 2025 ter reparatie aangeboden en opgestuurd, en €235 euro vooruit betaald. (Case 260107-000783)
De tablet is kwijt geraakt na ontvangst en offerte door Oneplus, dus door hun toedoen. Vanaf begin januari ben ik op eigen initiatief contact gaan zoeken, en na twee maanden mailen en bellen gaven ze pas toe dat de tablet kwijt was.
Ik heb uiteindelijk na meer dan 100 dagen een nieuwe tablet ontvangen, en nu weigert OnePlus om de reparatiekosten terug te storten.
Volgens artikel 6:203 uit het Burgerlijk Wetboek hebben zij geen recht op deze gelden omdat er nooit er reparatie is uitgevoerd.
Dat OnePlus de tablet is kwijt geraakt en het geld van de nooit uitgevoerde reparatie zelf houdt is onrechtmatig.
Ik heb een klacht aangemaakt bij het ECC (Europe's consumenten Center) en bij de ACM (autoriteit consumenten markt)
Toekomstige klanten van OnePlus, PAS OP voor hun after sales activiteiten!
De tablet werd bij bezorging in de tuin gedropt. Ik had geluk dat ik thuis was en de camera in de gaten hield. Want anders was hij zeer waarschijnlijk gestolen.
KlantenserviceDramatisch slecht. De customer service zoals zij het noemen is niet in staat om iets te doen. Standaard antwoorden, maar geen oplossingen.