NBB.com

Even ter verdijdelijking. Het product wat ik heb besteld is nog niet geleverd. Hieronder vertel ik waarom ik toch al een review schrijf.

Er is mogelijk is aan de haak bij NBB. Afgelopen maandag avond een Ugreen Nasync 4800 plus besteld bij NBB. Stonden bovenaan in de pricewatch en hadden 4 sterren. Direct leverbaar dus niks om je zorgen over te maken.

Direct een orderbevestiging ontvangen dus dat zag er ook goed uit.

Echter verwacht ik vandaag de levering maar nog steeds geen mail ontvangen met een track&trace. Nu ben ik even op mijn account bij NBB ingelogd om te kijken hoe het ermee staat. En kom ik er tot mijn schrik achter dat de productpagina volledig is verwijderd van de website.

Sterker nog er geen spoor van welke Ugreen Nasync product dan ook. In deze tijden van snel stijgende prijzen wilde ik mijn mede tweakers toch over waarschuwen voor dit bedrijf.

Heb direcht een klacht ingedient bij NBB zelf waar ik een verklaring en verwachte levertijd vraag.

Mocht NBB de komende dagen gewoon leveren dan zal ik deze review Verwijderen.

Voorloping nog niks geleverd. Product pagina is compleet verwijderd. Ik maak mij zorgen over mijn levering en of als de levering niet doorgaat ik mijn geld wel terug krijg.

Er bestaat geen klachtenformulier voor dit voorval. Nu heb ik het formulier voor incomplete levering gebruikt. Ik verwacht bij het veranderen van levertijden echter wel bericht te krijgen van de leverancier.

Update 11-03-2026: De klanten service heeft via de reactie hieronder contact opgenomen. Ik heb hierop mijn order details toegestuurd. De medewerker van NBB trachte mij gerust te stellen dat de bestellen die dag verzonden zou worden.

Update 12-03-2026: Wederom een ochtend zonder factuur en of verzendbevestiging. Wederom contact op genomen met de klantenservice.

Beste Hajo360,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat je bestelling waarschijnlijk niet op de dag van de beloofde leverdatum zal aankomen. Afgelopen maandag is één van de grootste campagnes van het jaar gelanceerd: de Black Weeks. Deze gaf meer succes dan verwacht, waardoor het voor kan komen dat bestellingen helaas later worden ingepakt dan in eerste instantie onze verwachting was. Hiervoor bieden we bij voorbaat onze excuses aan.

Dit succes kan er ook voor zorgen dat goede deals sneller uitverkocht raken. In het geval van de Ugreen Nasync 4800 plus heb je één van de laatste beschikbare stuks weten te bestellen. Op het moment dat we geen voorraad meer van een product hebben, wordt het artikel automatisch van onze website gehaald. Dit heeft echter geen invloed op de bestellingen die al geplaatst zijn. We snappen ook dat het daardoor een beetje gek kan lijken, maar er zit dus een logische reden achter.

We willen wel graag voor de zekerheid controleren dat alles goed gaat met je bestelling. Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je bestelnummer en maildres willen doorgeven? Dan kijken we met je mee, zodat we je hopelijk nog meer kunnen geruststellen.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com