AlgemeenHet ging eerst altijd goed met DHL, maar met Dragonfly is het zo belabberd dat ik niet meer wil bestellen, zo'n verschrikkelijke koerier is dit. Ik hoop dat ze DHL weer terug halen of de optie om te kiezen voor DHL. Verder zou ik toch willen dat ze opvulling in de dozen doen.
VerzendingAmazon doet nooit opvulling in de dozen met de smoes dat het duurzaam is, maar dat is dus onzin, want hoe duurzaam is het als je spullen kapot aankomen? Een van mijn pakketen was letterlijk ingezakt.
De nieuwe koerier Dragonfly die ze sinds december hebben is een groot drama. Ze kwamen pas super laat in de avond. En afhaalpunten? Ho maar. Er was geen een afhaalpunt die ik kon selecteren, via Dragonfly app ook niet. Ondertussen heeft Amazon wel weer een paar ophaalpunten via PostNL, maar dan heb ik een product die gelabeld is als zogenaamd gevaarlijk en kan dan niet naar een ophaalpunt. Ugh... Ik heb gehoord dat andere klanten door Dragonfly op de foto worden gezet zonder toestemming bij het overhandigen van hun pakketje of dat het pakketje ergens wordt achtergelaten. Bezorg gewoon weer met DHL!