HelloTV

persoonlijke korting aangevraagd via de webshop, en wonder boven wonder boden ze de beste prijs op de markt, zo'n 100 euro onder de minimale prijs op de pricewatch, dit komt wellicht omdat ik de korting aanvroeg op een ouder model die ze misschien niet meer op voorraad hadden.

in de winkel heb ik om advies gevraagd omtrent compabiliteit met mijn huidige tv en de soundbar die ik zou willen. Om mij van een antwoord te voorzien ging de medewerker naar chatGPT om de vraag daar te stellen, dit gaf uiteraard een verkeerd antwoord met de beperkte prompt die hij ingaf.
Daar aan de bali hebben we staan discussieren over of het wel of niet zou werken, hij (chatGPT) dacht van niet, ik dacht van wel (volgens de datasheets van de tv HDMI en soundbar. Na een hoop getwijfel aan de bali toch maar het risico genomen om de soundbar mee te nemen, en alles werkte gelukkig zoals het zou moeten.
Ik had verwacht dat er tenminste een kundig persoon aanwezig zou zijn die mij kan vertellen of atmos wel of niet werkt en wat het verschil is tussen atmos en bijvoorbeeld dolby digital, maar alles werd overgelaten aan chatGPT.
verder wel erg aardig personeel, alleen aan kennis ontbrak het een en ander.
uiteindelijk toch niet tevreden met het product en de winkel was zo vriendelijk om de soundbar terug te nemen in ruil voor een andere.

Bedankt voor je uitgebreide review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je via de webshop een scherpe prijs hebt gekregen en dat het omruilen van de soundbar soepel is verlopen.

We begrijpen je punt over het advies in de winkel. Je mag verwachten dat technische vragen over compatibiliteit en audioformaten zoals Dolby Atmos deskundig en zelfstandig beantwoord worden. Dat dit niet zo is overgekomen, nemen we serieus.

Wil je ons een e-mail sturen via klanttevredenheid@hellotv.nl met je ordernummer en een korte toelichting? Dan kijken we gericht mee naar wat hier is misgegaan en pakken we dit intern verder op.

Ronald

Scorekaart voor HelloTV