AlgemeenAltijd ben ik al fan geweest van TCL en ik heb twee jaar gewacht op de X11H, die 6500 nits en 13D-dimmingzones heeft. Ik was teleurgesteld toen ik hoorde dat dit model niet in Europa verkrijgbaar was. In 2025 introduceerden ze hun vlaggenschip, de X11K, en zonder aarzelen heb ik dit model bij HelloTV NL gekocht. Nu moet ik zeggen dat de X11K prachtige beelden en mooie kleuren kan leveren. Maar er zit een addertje onder het gras.
KlantenserviceTijdens het kijken naar een film verschijnen er spontaan verticale zwarte vlekken en strepen. Dit gebeurt niet altijd, maar als je er éénmaal op let, zie je ook verkleuringen aan de zijkanten van het scherm. Na 5 maanden en het opsturen van mijn scherm, beweert TCL dat de strepen en vreemde kleuren binnen de specificaties van TCL vallen. We hebben het hier over een TCL-vlaggenschip uit 2025. De eerste technicus van HelloTV kwam langs en zei: "Dit is een paneeldefect."
De tweede technicus van CE Repair zei dat het aan de ECO-instelling lag.
Omdat ik blijf klagen en foto’s blijf sturen, en de ECO-instelling niets veranderd heeft, is er een weer een derde technicus van HelloTV langsgekomen. Ook hij bevestigt dat er iets niet klopt en dat er een defect is. Kortom, ik heb HelloTV en TCL NL meerdere keren gevraagd of iemand die hoger is in rang mij aub wil terugbellen, maar niemand neemt contact op.
Iedereen is erg vriendelijk, maar niemand helpt me echt. Het “lijkt” erop dat ze deze X11K opnieuw willen repareren. (maar hier komen ze weer op terug) Hoe vaak moet dit nieuwe 98-inch scherm nog worden verzonden? Het gaat hier om een nieuw exemplaar dat er ook niet mooier op wordt van al dat verplaatsen en verschepen. Geef alsjeblieft toe dat dit een "maandagochtend"-versie van de X11K is, of vervang hem door een werkend exemplaar of geef me een te goedbon. Ik wacht nog steeds.
Ik ben niet de enige met deze klachten; meerdere X11K-bezitters hebben dezelfde problemen, zie het AVS forum.
Het is prettig om zaken te doen met HelloTV en TCL NL. Maar pas op als er iets ernstigs mis is met je scherm.
Heleen stond je nog een beetje normaal ter woord, maar Chaima mist alle inlevingsvermogen en komt totaal niet op voor de belangen van de klant, een empathie loze afdeling, waar zaken belooft worden die niet nagekomen worden. Nu spreek ik over de servicedesk van de winkels zelf. maken afspraken, trekken deze weer in, geven de fabrikant de schuld terwijl ik eigenlijk daar niets mee te maken heb. Het desbetreffende scherm is bij HelloTV gekocht niet bij de fabrikant. Al 7 maanden bezig met dit probleem en niemand van het management van HelloTv neem even de moeite om mij te woord te staan. Leuk he TVtje kopen bij HelloTV. Ik heb verschillen schermen gekocht vorig jaar bij HelloTV maar garandeer je dat dit nooit meer zal gebeuren. Ze zijn formeel ingebreken gesteld, ik ben er klaar mee.